• Telefon: +36 30 660 8861
  • E-mail: ferenc.lajko@digilogconsulting.com

Feladat: Vezetői mentoring

Cél: Vezető fejlesztés

Időtartam: 3 hónap

Mentorált vezető: Molnár Bálint a Magyar Doka Kft Operációs Managere

 

Molnár Bálint a mentor programunkról:

“Ferenc kétségkívül a logisztika iparág egyik legkiválóbb és legelismertebb hazai szakértője, ám azonban ami egy mentoráltnak ennél is fontosabb, valódi, sokéves saját vezetői tapasztalatból merítő profi menedzser. A programmal támasztott előzetes elvárásaim gyakorlatilag már az első megbeszélésünk alkalmával felülmúlta, s ez az érzés a további találkozóink során egyre csak megerősítést nyert bennem.

Közvetlen, őszinte stílusával, s azzal, hogy az első perctől kezdve egyenlő félként kezelt engem, sikerült barátságos, bizalmi légkört vonnia a megbeszéléseink köré. Azt gondolom, hogy ez az atmoszféra, valamint a tény, hogy Ferenc az általam is legfontosabbnak vélt vezetői tulajdonságok és elvek mentén gondolkozik és dolgozik, tették lehetővé a legkülönfélébb vezetői dilemmák őszinte, gyakorlatorientált megközelítését. Rendkívüli tapasztalat és élmény volt számomra, ahogy e megbeszélések során az épp aktuális témához tartozó elméletet a gyakorlati vonatkozásaira bontottuk, mely során Ferenc mindig releváns, korábbi saját tapasztalatból merített példákat is bemutatott. Külön kiemelném a mentorálási stílusát – ahelyett, hogy csak megmondta volna az adott dilemmához tartozó véleményét és megoldási javaslatát, inkább minden esetben bevont az aktuális kérdéskörön való gondolkozásba – melynek köszönhetően már a folyamat közben azonosulni tudtam a későbbi megoldásokkal, s így a gyakorlatban is könnyebb volt megvalósítanom azokat.

Hálával gondolok vissza az eltöltött hat alkalomra, s bátran ajánlom Ferencet mentorként, tanácsadóként vagy coach-ként mind pályakezdő, mind már tapasztalattal rendelkező középvezetők, vezetők részére, iparágtól / szektortól függetlenül”