• Telefon: +36 30 660 8861
  • E-mail: ferenc.lajko@digilogconsulting.com

Megbízó: Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete – NiT Hungary

 

GONDOLKODOM, tehát vagyok – ALKALMAZKODOM, tehát leszek!

Háromrészes online konzultáció-sorozat

 

2020 számos olyan problémát hozott a felszínre, melyek alapvetően befolyásolhatják a magyar közúti fuvarozás európai uniós versenyképességét. A koronavírus-járvány, az Európai Unió mobilitási jogszabálycsomagjának elfogadása, a brexit, a magyar közúti fuvarozás európai piaci dinamikájának évek óta tapasztalható megtorpanása, illetve a hazai fuvarpiacon tapasztalható külhonos fuvarozói térnyerés olyan halmozott kihívást jelent, mely alapvető stratégiaváltásra készteti a vállalkozásokat.

 

A legnagyobb magyar közúti fuvarozói érdekképviseleti civil szervezet, a közel 4 000 tagvállalkozást tömörítő, NiT Hungary a képviselt tagság talpon maradása szempontjából az alkalmazkodást látja a túlélés és a fejlődés egyetlen alternatívájának.

 

Az ipartestület felkérésére a DigiLog Consulting 2020. június 25. és július 22. között három részes online konzultáció-sorozatot tartott, melynek során Lajkó Ferenc ügyvezető, iparági szakértő elemezte a piaci helyzetet, illetve túlélési stratégiákat és perspektivikus jövőképet vázolt az érdeklődő fuvarozók széles köre részére.

 

GONDOLKODOM, tehát vagyok – ALKALMAZKODOM, tehát leszek!

 

  1. Válságkezelés a fuvarozói gyakorlatban. Mit? Mikor? Hogyan?
  2. Hogyan alkalmazkodjuk egy új gazdasági környezethez? 
  3. Milyen alternatív üzleti modellek lehetségesek a fuvarozásban?

 

A konzultatív és interaktív online előadás-sorozatra közel 200 fő regisztrálta részvételét, és a három témakör video-anyagát több mint 400 érdeklődő tekintette meg.